Dwingt de Corona-crisis u om uw bedrijfsvoering aan te passen, wij kunnen helpen!


Dwingt de Corona-crisis u om uw bedrijfsvoering aan te passen en wilt u weten wat voor risico’s dit met zich meebrengt op het gebied van information security, of ben u opzoek naar advies? Laat onze studenten u dan helpen met het ontwerpen van maatregelen en/of oplossingen!

Derdejaars studenten Information Security Management kunnen voor u gedurende een periode van 10 weken (start mei 2020) een vraagstuk op het gebied van security (beleid) uitzoeken en maatregelen ontwerpen en/of oplossingen bieden voor uw organisatie.

In samenspraak met u formuleren de studenten een heldere doelstelling en bakenen de opdracht af, waarna de studenten aan de slag gaan en met concrete en passende oplossingen voor uw organisatie komen.

Van u verwachten wij dat u de studenten gedurende de periode van 10 weken tenminste twee maal spreekt. Een keer aan het begin van de periode om de opdracht te formuleren en nog een keer aan het einde van het project. Daarnaast verwachten wij dat de studenten beschikking krijgen over de informatie en materialen die zij nodig hebben om de opdracht goed voor u te kunnen uitvoeren.

Voor meer informatie neem contact met ons op: mkbdigiwerkplaats@dutchinnovationfactory.nl

Er zijn mogelijkheden zat en wij bieden nu 'gratis' handen en voeten om u te helpen!"